Селебрітіс у одязі THEO – головні в об’єктиві

Вдала комбінація одягу робить образ яскравим, але тільки характер може зробити його культовим. Наше ком’юніті стає ширшим щодня. Одяг від THEO підкреслює харизму та особливості багатьох зірок. Його обирають світові блогери, інфлюенсери, модельєри, щоб створити унікальний образ, який акцентує увагу саме на яскравій особистості.

Українські зірки обирають THEO

Бенд пропонує нетривіальні рішення для створення повсякденного або урочистого образу. Саме тому його обирають зірки для урочистих заходів. Підкреслити неординарність особистості  – це те, з чим впорається саме THEO.

Артисти українського шоу-бізнесу, які обрали наш бренд та стали частиною нашої історії:

  • Monatik;
  • Tvorchi;
  • Kazka.

Кожна взаємодія унікальних речей від THEO з надихаючими персонажами – це стовідсоткова синергія. Подивіться, наскільки яскраві образи обрали наші зірки для особливих подій та повсякдення.

Monatik

Відомий український співак та композитор, суддя вокальних шоу «Голос.Діти», «Голос країни», «Танці з зірками». Заслужений артист України. Яскрава особистість та унікальність – візитна картка артиста. THEO ж допомагає підкреслити нові грані цього таланту.

Для фотосесії та виступів він обрав сорочку із високоякісного італійського попліну. Великі абстрактні чорно-білі квіти з блідо-рожевими мазками зображують злиття жіночності та мужності, таким чином врівноважуючи відмінності. Оригінальний принт, розроблений THEO.

Одяг вільного крою, що виділяється синтезом форм та елементів класичної клубної сорочки.

MONATIK у сорочці THEO

Tvorchi

Тернопільський музичний гурт, заснований у 2018 році. Відомий електронною музикою англійською та українською мовами. Переможці національних музичних премій YUNA, «Culture Ukraine», «Золота жар-птиця».

Для виступів та фотосесій команда неодноразово обирала THEO. Топ із нейроновим принтом доповнював неонові образи. Лонгсів у декількох кольорах, який у кожному з них виглядає особливо. Пальто унісекс підкреслювало унікальність на тлі сцени у флюїдному стилі.

Динаміка чорно-білого принту та яскравого кольору анімації виступу створили прекрасний сценічний образ для музикантів. В одязі від THEO гурт знімався для журналу L'officiel. Яскравим рішенням для цього став топ з високим коміром.

Tvorchi у лонгсіві та пальто

Kazka

Kazka – перший україномовний гурт, який потрапив до чарту SHAZAM та очолив музичні рейтинги багатьох країн. Команда, яка особливо цінує речі made in Ukraine. Сингл «Плакала» з дебютного альбому встиг зробити виконавців світовою сенсацією та феноменом української естради за версією М1 Music Awards.

Для концертів та прямих ефірів музиканти обирали лонгслів з принтом у вигляді нейронів, а на церемоніях вокалістку Олександру прикрашала двобортна сукня-піджак із деніму. Зірки відмічали бренд THEO в Instagram і під час зйомок, де обрали для образу піджак з подвійними лацканами та комірами. Яскравий та унікальний гурт Kazka уособлює філософію бренду THEO.

Kazka у лонгсліві з принтом у вигляді нейронів та двобортна сукня-піджак із деніму

Ivan Dorn

Український продюсер, актор, діджей та телеведучий. Відзначився не тільки яскравою творчістю та різноплановими талантами, але й благодійністю. Завдяки його концертам збираються значні кошти для тих, хто постраждав від війни в Україні.

Для концертів та behind-the-scene фотосесій він обрав піджак з двома комірами з котону перлинного кольору. Образ був доповнений світлими укороченими брюками. Вишуканий мінімалізм і чистота, які не відволікають від головного задуму творчості.

Іван Дорн у піджаку з двома комірами з котону перлинного кольору

Nadya Dorofeeva

Українська співачка, авторка пісень, справжній секс-символ шоу-бізнесу. Надя розвивається і в таких амплуа як блогерка та дизайнерка. Неодноразово була номінована та нагороджена знаковими музичними преміями – її голос прикрашав чарти в Україні та Європі.

Для стильного образу Надя обрала tomboy-сорочку з асиметричною планкою та широкими рукавами у кольорі gray-blue з білим білим низом, вона гарно доповнила образ Наді для посту в Instagram.

Надя Дорофеева обрала tomboy-сорочку з асиметричною планкою та широкими рукавами

THEO & Іноземні селебріті

Українські бренди підкорюють серця інфлюенсерів по всьому світу. Ведучі, модельєри, блогери та пристрасні фанати моди підтримують THEO та відкривають його унікальність для кожного у різних куточках планети. Ми постійно отримуємо підтримку, теги у Instagram та яскраві емоції від образів зірок у THEO:

  • Tan France;
  • Eva Chen;
  • Géraldine Boublil;
  • Niki Wu Jie;
  • Melanie C;
  • Ty Lynn;
  • The Daily Deb;
  • DOINA.

Відкриваємо шлях до унікальності з THEO – підкреслюємо особливе у кожному. Подивіться, що обрали ці селебріті для свого яскравого повсякдення та самовираження:

Tan France

Модельєр британсько-американського походження, телеведучий, письменник. Експерт із моди для серіалу Netflix Queer Eye, ведучий веб-серіалу Dressing Funny та Next In Fashion. Інфлюенсер одягає речі THEO та підтримує розвиток бренду.

Для стильного образу він обрав двобортний джинсовий жакет-сукню. Вільний крій, приталений фасон, зручна довжина – ведучий обрав сміливе рішення для самовираження. Привабливий такий, який є, бо кожен – унікальний. Це головна ідея особистого стилю ведучого.

Tan France обрав двобортний джинсовий жакет-сукню

Eva Chen

Директорка відділу модних партнерств в Instagram, авторка дитячих книжок. Раніше працювала головним редактором журналу Lucky та б’юті-редактором Teen Vogue. Єва підтримує наш бренд, тегає та збирає неперевершені образи на тижні моди.

Для зйомок та відвідування заходів інфлюенсер обрала джинсовий жакет-сукню вільного крою. Прекрасно підкреслює лаконічний та вільний стиль. Чарівний street-style вигляд – з двобортним джинсовим жакетом-сукнею. Вишукана індивідуальність і нічого зайвого.

Eva Chen у джинсовому жакеті-сукні вільного крою

Géraldine Boublil

Пристрасна фанатка моди з великим досвідом у fashion-індустрії. Свого досвіду набувала у Лондоні, Парижі, Нью-Йорку, консультуючи як стиліст та фахівець із моди. Особливо приємна увага до елементів нашої колекції з дійсно жіночним виразом.

Вдягала речі THEO та тегала в Instagram, підтримувала наше ком’юніті. Образи Жеральдін прикрашав драпірований топ із суміші бавовни та віскози. Оголена спина та оригінальний силует – вишукане та сміливе рішення для впевненої у собі жінки.

Geraldine Boublil у драпірованому топі

Niki Wu Jie

Стиліст, інфлюенсер, яка балансує між італійською модою та китайською культурою. Співпрацювала із багатьма брендами, приймала участь у рекламній кампанії колекції Freedomday осінь/зима 2017-2018, що була представлена у ELLE, GQ, Vanity Fair і la Repubblica.

Нікі вдягала одяг від THEO під час Paris Fashion Week та відмічала бренд на своїй сторінці Instagram. Її вибором став оверсайз светр ручної роботи з принтом, який вона доповнила яскравими акцентами.

Niki Wu Jie у оверсайз светрі ручної роботи з принтом

Melanie C

Англійська співачка та авторка пісень. Відома як одна з учасниць Spice Girls, яка отримала прізвисько Sporty Spice. Унікальний стиль виконання та самовираження робить співачку впізнаваною по всьому світу.

Мелані обрала для виступів укорочені брюки на гумці на талії, доповнивши образ білим топом. Зручність, впевненість, неординарність – артистка випромінює всі головні риси THEO ком’юніті.

Melanie C: укорочені брюки на гумці на талії, доповнивши образ білим топом

Ty Lynn

Дизайнерка, модель, яка підтримує комфорт у повсякденному одязі, а також сучасну естетику міського стилю. Зростаючи у Бостоні, отримала великий досвід співпраці з модними брендами. Як модель, шукає незвичайні поєднання та ексклюзивний сучасний стиль. Як мама трьох, захоплюється одягом, який може бути унікальним та зручним водночас.

Модель обирала THEO для відвідування Paris Fashion Week – її прикрашала двобортний джинсовий жакет-сукня. Форма пісочного годинника для ідеальної фігури дизайнерки стала акцентом, а також підкреслила простий та унікальний стиль, який полюбляє інфлюенсерка.

Ty Lynn: двобортний джинсовий жакет-сукня

The Daily Deb

Паризька стильна редакторка французького глянцевого журналу L’Officiel. Інфлюенсер у світі краси та моди із Парижу. Обирала THEO для особливого образу під час Paris Fashion Week обʼємний плащ-кейп з бежевої саржі доповнювала виразними виробами із чорного лаку.

Стильне рішення для вільного образу, однаково влучне для вуличного стилю та celebration-заходів. Оригінальний вибір та чудова нагода ще раз підкреслити виключно професійний смак паризької редакторки L’Officiel.

The Daily Deb: обʼємний плащ-кейп з бежевої саржі

DOINA

Модниця, модель, прихильниця sustainable моди. Дойна співпрацювала із брендами класу люкс, серед яких Agent Provocateur, Burberry та Versace. Завдяки популяризації стійкої моди, стала представником бренду No More Plastic та Програми розвитку ООН.

Інфлюенсер обрала для total-green образу прямі костюмні брюки від THEO з принтованого габардину. Фірмовий колекційний відтінок, поєднання освіжаючих кольорів, як синтезу внутрішнього та зовнішнього світів.

DOINA у прямих костюмних брюках

Vanessa Hong

Засновниця платформи The Haute Pursuit, відома своєю пристрастю до мінімалізму та естетики. Має успішний дизайнерський досвід – її роботи прикрашають провідні видання та сторінки престижних брендів, таких як Tory Burch, Jimmy Choo, Chloe, Furla.

Ванесса обрала THEO для яскравого виходу на Paris Fashion Week 2020. У своєму образі вона органічно використала двобортне пальто унісекс білого кольору. Вишукана та впевнена у собі – ідеальні характеристики для THEO Community.

Vanessa Hong: двобортне пальто унісекс білого кольору

Elizabeth Sulcer

Модний стиліст із Нью-Йорку, яка відома своїм жіночним стилем. Працює над образами зірок на червоних доріжках, під час кампаній та зйомок. Відзначилася співпрацею з Беллою та Джіджі Хадід, Кендіс Свейнпол та іншими суперзірками.

Елізабет обирає наші речі для повсякдення та зйомок. Один із її відомих образів – куртка з закругленими кишенями та нашивкою, а також білі брюки з манжетами та еластичним поясом. Мінімалізм, стиль та дух свободи у кожному кроці.

Elizabeth Sulcer: куртка з закругленими кишенями та нашивкою, білі брюки з манжетами та еластичним поясом

THEO – створений, щоб підкреслити унікальність світу

Кожен має можливість засяяти та самовиразитися через свій унікальний стиль. Відрізнятися від інших та бути впевненим у своїй неперевершеності – це так просто з THEO. Яскраві або мінімалістичні образи, сміливі поєднання, що підкреслюють особистість – обирай себе, а не нав’язливі стандарти.

Зірки, які використали для цього наші речі, поєднували їх у різних комбінаціях, залишаючись унікальними. Кожен образ – дещо особливе та варте того, щоб роздивитися кожну деталь. Приєднуйся до простору екстраординарності та самовираження, приєднуйся до THEO Community.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.