This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

THEO LOUNGEWEAR

THEO презентує перший дроп лаунж-одягу за мотивами колекції Літо'21 INNER ATLAS. Дроп включає в себе унісекс асортимент - футболки, худі, шорти і штани декількох моделей. Речі представлені у ключових кольорах та з колекційними принтами, розробленими командою THEO із залученням локальних ремісників. Знакові принти - необарокко, рептилія та ромби - наносяться на тканини вручну, використовуючи екологічні барвники максимально безпечно для майбутнього носіння.

 

 

Для зйомки THEO lounge wear бренд запросив юних моделей, які роблять свої впевнені кроки на світовому подіумі. Їх юність і чуттєвість уособлюють цей Young creative attitude - ДНК THEO.

 

 

Східна зірка Віра Бошкова взяла участь у показах двох сезонів та кампейні Prada, а також у круїзному показі Christian Dior. Глібом Диким цікавляться Saint Laurent та OFF-WHITE.

 

 

Основні моделі: оверсайз худі, худі на блискавці, футболки декількох видів, лонгсліви, майки, мікро-шорти, міні-шорти, бермуди, штани.

 

 

Тканини: високоякісний та органічний трикотаж.

 

 

Кольори та принти: білий, чорний, соковитий колір молодої трави, аметистовий, яскравий маджента; принт із контрастним з'єднанням білих ромбів на чорному тлі; принт, що іронічно імітує вишукану шкіру рептилії; принт з контрастними білими елементами необарокко на чорному тлі та з чорними елементами на білому тлі. 

 

 

Ручна шовкографія еко-сертифікованих водяних фарб.


Над зйомкою кампейну працювали:
Фотограф: Ярослав Бугаєв
Стиліст: Маша Сівякова
Зачіски та макіяж: Олександра Вєтрова
Моделі: Віра Бошкова @ Icona Model Management, Гліб Дикий @ BOYS BOYS Management
Продюсер: Діана Мельникова
Помічник стиліста: Ірина Корсак

 

 

 

 

 

 

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.